• Európska noc výskumníkov na Slovensku

          • Naši žiaci 2. stupňa sa dnes doobeda zúčastnili Európskej noci výskumníkov v Košiciach. Ani upršané počasie nepokazilo mladým výskumníkom tento deň plný pokusov, zážitkov a nových poznatkov. Verím, že žiaci získali dostatočnú inšpiráciu na tvorbu projektov i pre našu školskú ročníkovú akadémiu. Ďakujem p. učiteľkám za odborné sprevádzanie žiakov.

            Pripravila : Mgr. Klapáčová, Mgr. A. Parimuchová a kolektív pedagógov

          • Základné informácie z celoškolského stretnutia rodičov

          • Vážení rodičia, ďakujeme každému z vás, ktorí ste dnes prijali naše pozvanie na stretnutie. Pre tých, ktorí sa z rôznych dôvodov nemohli zúčastniť, posielame informácie o organizácii šk. roka, o schválenom navýšení rodičovského príspevku, nových aktivitách   cez LINK pod obrázkom. Tešíme sa na spoluprácu s vami.Ďakujem za pozornosť.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy.

             

          • Pozvánka na celoškolské a triedne rodičovské združenie

          • Milí rodičia, srdečne vás pozývame na celoškolské rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční dňa 21.9.2022 o 15:30h v budove ZŠ. Vaša účasť je ako vždy potrebná. Zvlášť prosím o účasť aj členov Rady rodičov pri ZŠ, Slovinky, príďte, prosím, o 20 min. skôr do riaditeľne. Triedne schôdzky  prebehnú podľa pokynov triednych učiteliek, príp. po vašej dohode s nimi. Tešíme sa na vás.Príďte.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Účelové cvičenie žiakov 2. stupňa

          • Milí rodičia a žiaci ročníkov 5.- 9.  (2. stupeň) v piatok 16.9.2022 sa uskutoční účelové cvičenie žiakov v prírode. Zraz pred školou je o 9:00h , športové , teplejšie oblečenie (nie tenké legíny, krátke nohavice, tielka a pod. ) a najmä dbať o športovú obuv vhodnú do lesa. Desiata + pitný režim - vlastné z domu.

            Ďakujeme za pozornosť.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

             

          • Posledné želanie - The last Wish

          • Divadelné predstavenie v Sp. N. Vsi - v anglickom jazyku- dnes preverilo našich žiakov z 2. stupňa ako sú na tom po prázdninách so slovnou cudzojazyčnou zásobou. Divadelné dopoludnie bolo zábavné, poučné a tiež výborným spôsobom, ako sa adaptovať späť do krajiny vzdelávania a vedomostí. Bola to zároveň prvá z aktivít v rámci Európskeho dňa jazykov, ktorý prebieha celý septembe.

            Pripravila : Ing. Liana Koňarová

          • Výstavba tepelného čerpadla ukončená

          • Z projektu zriaďovatelia školy nám bolo v septembri odovzdané do prevádzky tepelné čerpadlo. Okrem šetrnosti k prírode, prinesie teplo a úsporu spotreby.Ďakujeme p.starostke Gabike Kopnickej.Projekt, ktorý naozaj prichádza včas a vhod.

            Mgr.Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Vzdelávacie poukazy - ponuka krúžkov

          • Vážení rodičia, v týchto dňoch sú žiakom rozdané vzdelávacie poukazy (VP) na záujmovú mimoškolskú činnosť - teda na krúžky. Na obrázku máte zobrazenú ponuku našej školy. Žiak odovzdáva VP na jeden krúžok našej školy, ale príhlásiť sa môže bezplatne aj na iný krúžok. Ceruzou na zadnej strane, prosím, vyznačte pre aký krúžok poukazujete VP a na prednej strane sa podpíše zákonný zástupca(rodič). 

            Prosím, povzbuďte svoje deti, aby tvorivo využívali voľný čas a aby ani jeden VP neostal premárnený doma na stole. Bola by to rozhodne škoda. Žiaci, vymeňte nudu a mobil za ozajstných kamarátov. VP je potrebné odovzdať triednej učiteľke najneskôr do 16.9.2022 (do piatka)

            Ďakujeme za spoluprácu. Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Oznamy pre žiakov z rímsko - katol. NBV

          •  VENI SANCTE SPIRITUS  - "Príď,Duchu Svätý" - a zápis na Prvé sv. prijímanie

            Slávnostná sv. omša pri príležitosti začiatku šk. roka sa vo  farnosti Krompachy /Slovinky uskutoční 5.9. 2022 o 18:00h vo farskom kostole.. Pozývame všetkých pedagógov, žiakov, študentov a všetkých priateľov školy.

            SPRIEVODNÝ PROGRAM :

            1/ . PRIHLÁŠKY NA PRVÉ SV. PRIJÍMANIE  5.9.2022 na fare od 16:30

             Prihlásenie dieťaťa na Prvé sv. prijímanie sa v našej farnosti uskutoční v pondelok 5.9.2022 o 16:30h . Prihlásiť je možné každé dieťa od 3. ročníka vyššie, ktoré navštevuje hodiny katolíckeho NBV v škole. K prihláseniu je potrebné vedieť dátum a miesto krstu dieťaťa, ak bolo pokrstené. Účasť aspoň jedného rodiča nutná. . 

            2/ . BIBLICKÁ ZÁHRADA - AKTIVITY. KVÍZY A HRY PRE DETI A MLÁDEŽ

            na farskom dvore bude pre deti a mládež pripravená "zasľúbená zem" s úlohami, aktivitami a hrami. Tešíme sa na vás.

            Mgr. Stanislav Kocúr, dekan - farár

          • Dôležitá informácia pred nástupom do školy

          • V zmysle aktuálne platnej legislatívy, upozorňujem rodičov, že dieťa je pred nástupom do školy a vždy, keď chýba viac ako 5 po sebe idúcich dní (okrem víkendu a sviatkov), povinné preukázať sa

                                                                       "Prehlásením o bezpríznakovosti".

            Prosím rodičov, aby požadovaný dokument vyplnili prostredníctvom Edupage. Rodičia, ktorí ešte nemajú prístup na Edupage (prvý ročník a noví žiaci), tak urobia v písomnej podobe. Tlačivá dostanú od triednych učiteľov. Príp. si ho môžete vytlačiť .LINK je pod obrázkom.

             Vykonanie ATG testu je odporúčané.

            Ďakujem za porozumenie.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje