• Nové počítače v učebni literatúry

          • Riaditeľka školy srdečne ďakuje p. Igorovi Dodokovi za inštaláciu nových počítačov z NP edIT v učebni literatúry. Ďakujem p. Igorovi a jeho kolegom za takmer 3 roky trvajúcu spoluprácu a za každú IKT technickú podporu našej škole, ktorú nám preukazujú, vždy, keď niečo potrebujeme. Ďakujeme za inštalácie interaktívnych tabúľ i za kabeláž internetu Edunet do všetkých učební a kancelárií školy, tiež za renováciu servera ASC agendy, čo nám veľmi pomohlo pri administratíve.

            Vďaka nim žiaci tak budú môcť pracovať s informáciou on - line už i v učebni literatúry, napr. v skupinových prácach. Veľmi si túto technickú podporu a spoluprácu ceníme .Ďakujem.

            Mgr. Anka Rybárová, riaditeľka školy

          • SV. BIRMOVANIA - oznam pre rodičov a žiakov z rím. katol. NBV

          • Farnosť Krompachy oznamuje, že v školskom roku 2023/2024 sa začne príprava k prijatiu sviatosti Birmovania.

            Prihlásiť sa môže mládež z 8.-9. ročníka ZŠ , študenti SŠ a všetci z našej farnosti a filiálky Slovinky, ktorí túžia prijať túto sviatosť.

            Prvé stretnutie sa bude konať 1.9.2023 o 10:00 vo farskom kostole. Účasť rodičov nie je nutná.

            Milá mládež, pripravili sme pre Vás na celý rok nádherný, bohatý program. Tešíme sa na Vás.

            Múdrosť Ducha Svätého, radosť v srdci a vieru činnú v láske vyprosujú kňazi Mgr. Stanislav Kocúr, Mgr. Matúš Boháčik a animátorky tímov : Mgr. Anka Rybárová, Mgr. Silvia Mazúrová a Mgr. Katarína Mášová.

          • Vzdelávanie mentorov Regionálneho centra na podporu učiteľov - Gelnica,Spiš v Košiciach

          • Školská reforma sa bude môcť oprieť aj o činnosť vyškolených mentorov RCPU ,ktoré vznikli a pracujú na podpore pre školské kolektívy. Teší ma,že som sa po výberovom konaní mohla stať jednou z nich. Teším sa na túto prácu a verím,že nové metódy vzdelávania prinesú našim žiakom úspech.

            Mgr.Anka Rybárová,riaditeľka školy

          • Renovácie leta 2023

          • Milý kolektív, rodičia i žiaci, cez leto sme sa snažili vylepšiť niektoré pracovné podmienky zamestnancov i žiakov. Nikdy nie je nič dokonalé, ale vždy môže byť lepšie a preto verím, že sa v septembri poteší každý trochu.

            Týmto ďakujem:

            1. Firme EXKLUZIV p. Jozefa Pačana za renováciu šatne pri telocvični a jeho tímu: p. Jaroslav Pačan a p.Peter Belinský - sú to všetko naši bývalí žiaci a rodičia našich žiakov - veľmi si to ceníme.

            2. Taktiež ďakujem firme p. Slavomíra Jánoša za renováciu stola v zborovni, ktorý bol nedostačujúci a naše "baby, tam museli sedět v koutě" S ich pomocou sa stali ich podmienky dôstojnejšie pre prácu a zborovňa získala vyššiu úroveň a čaro.

            3. Modernizácia kancelárie inkluzívneho tímu

            4. Nové lavičky pri ŠKD

            5. Renovácia vrátnice a miestnosti pre pani upratovačky, aby aj ich káva mala krajšiu príchuť.

            Verím, že toto všetko prispeje k väčšiemu elánu a chuti nastúpiť do nového šk. roka 2023/2024

            Mgr. Anka Rybárová, riaditeľka školy

            Renovácie leta 2023 - malý návrat.

          • Školské potreby - oznam

          • Milí rodičia, keďže ste mi viacerí písali ohľadom školských pomôcok pre deti, máme zverejnené potrebné zoznamy na webe našej školy. Zoznamy sú na I. stupni pre každú triedu zvlášť, II. stupeň má spoločný zoznam. Prajem ešte pekné leto.

            Mgr. Anka Rybárová, RŠ

            LINK: https://zsslovinky.edupage.org/a/skolske-potreby

             

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje