• ROZHODNUTIA o prijatí do 1. ročníka

          • Milí rodičia našich budúcich prvákov, v kancelárii riaditeľky školy si môžete vyzdvihnúť Rozhodnutie o prijatí Vášho dieťaťa do1. ročníka, i cestou do a zo škôlky, v stredu 31.5.2023 a štvrtok 1.6.2023 ráno od 7:15h do 8:00 a poobede od 12:00- do 17:00h. Rozhodnutie si oproti podpisu preberá len zákonný zástupca dieťaťa, nemôžu to byť naše zlaté babičky . Ďakujeme za porozumenie.Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • DEŇ RODINY -OSLAVA - hlasovačka za gulášik

          • Milí rodičia, na našej webovej stránke Edupage Vám pribudla správa o veľmi potrebnom hlasovaní, koľko porcií gulášiku potrebujú naši školskí tatovia navariť, aby sa ušlo každému. Prosím, venujte správe pozornosť a zahlasujte. Termín do pondelka do 12:00h, aby sme všetko včas pripravili. Vďaka. Tešíme sa na Vás, hry a súťaže už chystáme. Aj my sa už nevieme dočkať, kedy sa s Vami zahráme .

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Deň matiek na ZŠ Slovinky

          • Milé mamy, staré mamy a celé rodiny, veľmi sa tešíme, že ste prijali naše pozvanie a deti Vám mohli odovzdať svoje veršované a tanečné dary. Prinášame pár ukážok z vystúpení aj pre tých, ktorí z rôznych dôvodov nemohli prísť. Ďakujem pedagógom za úsilie, ktoré vynaložili pri príprave tohto "daru ". Nejedno oko malo slzy od dojatia a spomienok. Postoj chvíľa, si taká krásna.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

            Záverečná pieseň : S Tebou - ukážka

          • Vzdelávanie učiteľov - oznam

          • Riaditeľka školy oznamuje rodičom a žiakom, že dňa 24.5.2023 sa z dôvodu vzdelávania učiteľov skončí vyučovanie žiakov v zmysle ich rozvrhu, ale 5. vyučovacou hodinou, aj pre tých žiakov, ktorí mali mať 6h. ŠKD a obedy budú v riadnom režime. Ďakujem za pozornosť.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Pozvánka na vystúpenie k Dňu matiek

          • Milé mamy, staré mamy, pobyt žiakov v škole v prírode trochu posunul prípravu nášho programu pre Vás na Deň matiek, ale o to s väčšou radosťou sme ho teraz pripravili a tešíme sa na Vás. Veríme, že prídete.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Oslava Dňa rodiny - zmena termínu na 31.5.2023

          • Milí rodičia, z dôvodu nepriaznivého počasia, mokrej vysokej trávy v celom areáli školy, sme boli nútení na včerajšej pracovnej porade presunúť oslavu Dňa rodiny na iný termín a to na 31.5.2023 od 15:00 -19:30h.

            Podrobnejšie informácie ešte doručíme. Zatiaľ si môžeme zaspievať : " Až bude pokosená tráva .." S úsmevom je deň krajší. Ďakujeme za porozumenie.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Krásny Deň matiek!

          • Želám všetkým mamám v našom školskom kolektíve, mamám a starým mamám našich žiakov krásnu oslavu Dňa matiek, veľa vďačnosti od Vašich najbližších, veľa lásky, zdravia a vzájomnej podpory, keď je deň radostný, i keď je skúškou. Veľa šťastia.

            Malý oznam: Kvôli pobytu našich žiakov v škole v prírode sa naša školská oslava Dňa matiek trochu posunie. Informácie doručíme včas. Peknú nedeľu.

            Mgr. Anka Rybárová, riaditeľka školy

          • Oznam pre žiakov z rím.katol. NBV

          • Milí rodičia a žiaci, p. dekan Mgr. Stanislav Kocúr posiela pozvánku na stretnutie detí a mládeže dňa 13.5.2023 o 17:20h v sobotu  v Krompachoch - tiež na mládežnícku svätú omšu , ktorá bude spojená aj s adoráciou za mier a pokoj vo svete. V prílohe zasielame link na podrobnejšie informácie. Prosíme rodičov, aby ste povzbudili svoje deti zúčastniť sa. Ďakujeme.

            Mgr. Anna Rybárová

          • Deň matiek a Deň rodiny - informácie

          • Deň matiek a Deň rodiny sa v našej škole stal vzácnym i zábavným popoludním. Nejeden otec odchádzal z areálu pomaľovaný ako pirát a mal za sebou v areáli skúšku zdatnosti, tlaku a dýchania.

            Milí rodičia, i tento rok sa na Vás opäť tešíme. Vyhraďte si, prosím, už teraz čas na  dátum 19.5.2023 od 15:00 -19:30h - piatok , potešíte svoje deti, nás a strávime spolu zábavný deň. Bližšie informácie doručíme v pondelok.

            Ďakujeme združeniu OZ VIAC Trstená za spoluprácu a výrobu krásnych reklamných plagátov, ktoré budú zdobiť oslavy Dňa rodiny po celom Slovensku.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Škola v prírode s TV Markíza

          • Tak už sme tam! V škole v prírode i s TV Markíza. Televízia oslovila školu, slovo dalo slovo a sme okrem vzdelávania v prírode aj pri natáčaní relácie Na nože.

            Prajeme žiakom veľa nových poznatkov, veľa zážitkov a jasne, že Vás prídeme s p. zástupkyňou pozrieť , keď už tam máte taký bazén . Pedagógom: Mgr. Sabovej, Mgr. Bučkovej, Mgr. Tomaškovej a Mgr. Mikulovi a p. zdravotníčke želáme krásne dni bez úrazov a veľa slnka pre bohato pripravený program.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Beseda so spisovateľom doc.PhDr. Petrom Karpinským, PhD.

          • Spisovateľ Peter Karpinský je tohto času vysokoškolský učiteľ. Na jeho autogram prváčka zareagovala, že by sa taký veľký ani nezmestil do žiackej knižky - bystrá slečna.

            Mgr. Peter Karpinský :

            - získal mnohé literárne ocenenia,

            - je úspešným autorom kníh pre deti,

            - prezradil nám veľa o sebe, o postavách v jeho knihách, ale aj to, ako a prečo sa pozmeňuje obsah knihy pri jej novom vydaní,

            - na detské otázky odpovedal bez zaváhania, pri niektorých kratúčko rozmýšľal.

            Poďakovali sme sa mu za jeho čas a ochotu predstaviť nám jeho tvorbu. Žiaci mu odovzdali ručne vyrobené poďakovania a kresby k jeho dielam, čo ho milo prekvapilo.

            Pán spisovateľ nám ochotne podpísal naše knihy, na požiadanie aj s venovaním. Ďakujem p. Peter za vzor pre našich žiakov. Ukázali ste im,že na to, aby bol človek úspešný sa nepotrebuje narodiť len vo veľkomeste. Radi Vás opäť uvidíme s ďalšou tvorbou medzi nami.

            Pripravila : Mgr. Slávka Michňová

             

          • Divadelné Košice Jozefa Adamoviča

          • Na súťažnej prehliadke školských amatérskych divadiel sme ukázali herecké talenty našej školy .Získali sme pekné 3.miesto zo siedmich zúčastnených škôl a máme z neho veľkú radosť .

            Pripravila: Mgr.Anna Rybárová a žiaci VI.ročníka

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje