• Súťaž: Malý futbal dievčatá

          • SÚŤAŽ: Malý futbal dievčatá v Sp.Novej Vsi -  naše " rýchle strely" získali v súťaži krásne 2.miesto a uznanie od učiteľov a z iných škôl ,žeby také bojovníčky hneď brali ..🥰🥰😎✌️Ale my si ich veru nedáme.Tieto šikovnice sú len naše❤️🍀! Strelkyňou góla bola Lucka Sabová, 5.ročník.Blahoželáme, princezny! Pozdravujeme Kiku Hudecovú v kúpeľoch.Športu zdar! Pripravil tréner: p.Jozef Hudec

          • Poďakovanie

          • Milí rodičia, po Hodnotiacej porade za 3. štvrťrok školského roka, sa chcem poďakovať všetkým tým z Vás, ktorí napriek pracovnej vyťaženosti a starostlivosti o zabezpečenie rodiny, pravidelne dozeráte na domácu prípravu svojich detí do školy, ktorí podporujete svoje deti vo vzdelávaní a v rozvíjaní ich talentov. Podporujete ich, aby sa vo voľnom čase zapájali do krúžkovej činnosti a aby sa nuda nestala ich hlavným "kamarátom".

            Ďakujem Vám, že dozeráte na to, s kým a kde trávia svoj voľný čas a čo sledujú na internete, lebo tieto všetky faktory veľmi ovplyvňujú ich výsledky v škole. Ďakujem, že ich učíte a ste im príkladom, že si svoje povinnosti musí plniť každý sám a vôbec, že plniť si povinnosti je veľmi dôležitý návyk, ktorý budú potrebovať nielen v škole, ale po celý život. Ďakujem Vám za to, že im nastavujete pravidlá a ste neoblomní, lebo to nie je jednoduché, ale prináša to ovocie a väčšie príležitosti pre Vaše dieťa uplatniť sa a byť úspešné.

            Mgr. Anka Rybárová, riaditeľka školy a celý kolektív ZŠ Slovinky

          • Oznam pre rodičov žiakov na 2.stupni

          • Zajtra 16.4.2024 sa nebude vyučovať 7. hodina z dôvodu, že sa o 14:00h koná HODNOTIACA PORADA za 3. štvrťrok školského roka 2023/2024.

            Ďakujem za porozumenie.

            Mgr. A.Rybárová, RŠ

          • Oznam na pondelok pre ŠKD

          • Milí rodičia, z dôvodu. že sa všetci žiaci v pondelok zúčastnia divadelného predstavenia, rozprávky v anglickom jazyku v Sp. Novej Vsi - ŠKD nebude ani ráno, ani poobede. Ďakujeme za porozumenie.

            Mgr. Anna Rybárová, RŠ

          • RIADITEĽSKÉ VOĽNO - metodický deň učiteľov

          • Riaditeľka školy oznamuje rodičom a žiakom, že podľa § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vyhlasuje riaditeľské voľno z dôvodu metodického dňa učiteľov a to na piatok 12.4.2024. Ďakujeme za porozumenie. Tešíme sa na žiakov potom opäť v pondelok.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Naša škola v pilotnom overovaní školskej reformy už od septembra 2024/2025

          • VZDELÁVANIE V 21. STOROČÍ

            Od minulého septembra začalo vyučovať po "novom" 39 škôl.V septembri tohto roka sa k nim plánuje pridať ďalších viac ako 400 škôl a medzi nimi sme už i my. Od 1.9.2026 nový štátny vzdelávací program zavedie každá základná škola na Slovensku a tak sme sa na pedagogickej rade dohodli, že lepšie je ak budeme včas pripravení ako neskôr prekvapení.

            Čo nová kurikulárna reforma prináša? Čo sa na vyučovaní zmení? Aké benefity má pre školy a aké pre žiakov?Na tieto, ale aj mnohé ďalšie otázky sa dozviete odpovede v pravidelnej relácii Vzdelávanie v 21. storočí na TA3.Premiéra: každá nepárna streda o 15.30 Reprízy: nasledujúci piatok o 21.30, sobota o 19.00.Alebo TU: https://www.ta3.com/vzdelavanie-v-21-storoci. taktiež na triednom rodičovskom združení od triednych učiteliek.

            Kolektív ZŠ Slovinky

          • ZÁPIS DO 1. ROČNÍKA - ŠKOLA PRE ŽIVOT

          • Milí rodičia budúcich prvákov, tešíme sa, že ste si pre svoje dieťa vybrali našu školu. "Škola pre život" je názov nášho školského vzdelávacieho programu a je to realita, ktorú ponúka profesionálny tím našich pedagógov i odborných zamestnancov pre Vaše dieťa. Prijatie, ľudskosť, vzdelanie - rodina, ktorá podporuje v raste Vaše dieťa. Tešíme sa na Vás.

            Kolektív ZŠ, Slovinky 71

          • Dôležitý oznam ‼️ ODSTÁVKA VODY V OBCI

          • Milí rodičia, z dôvodu odstraňovania poruchy na kanalizácii v obci, dôjde zajtra 4.4. 2024 k odstávke vody. Z tohto mimoriadneho dôvodu bude vyučovanie skrátené na 4 vyučovacie hodiny a všetci žiaci budú končiť o 11:30h. Obedy sa pre žiakov nedajú navariť a nebude poobede pracovať ani ŠKD. Ďakujeme za porozumenie.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

          • Oznam pre žiakov z rímskokatol. NBV

          • Poklona pri Božom hrobe

            Milí žiaci, ako sme sa v škole dohodli, stretneme sa na Bielu sobotu pri kostole na Slovinkách o 9h. Tí, ktorým som dala texty, nezabudnite si ich, prosím, doma viackrát prečítať. Dievčatá, ktoré spievate, príďte, prosím, načas. Aj p.kaplán Vám ďakujem za ochotu a spoluprácu a teší sa na stretnutie s Vami

            Mgr.A.Rybárová

          • Krásny Deň učiteľov

          • Milý pedagogický a odborný kolektív, chcem sa Vám v dnešný sviatočný deň poďakovať za Vaše ľudské i profesijné nasadenie za naše školské deti. Ďakujem Vám za Vašu tvorivú a úspešnú prácu, zato čím sme navzájom pre seba každé ráno a každý deň, za smiech, priateľstvo a odhodlanie vždy pokračovať. Krásny Deň učiteľov prajeme aj všetkým učiteľkám a učiteľom, ktorí na našej škole vyučovali a boli nám príkladom v tejto krásnej práci.

            Prijmite od našich žiačok nateraz malý hudobný dar, kým si tento deň oslávime spoločne.

            Mgr. Anna Rybárová, riaditeľka školy

            Pieseň pripravila: Mgr.Anetka Bučková

          • "Predkupačka" z MŠ Slovinky

          • Radostne som privítala maých šibačov z materskej škôlky, ale nemali to so mnou až také jednoduché.Nechýbala behačka po záhrade.Ďakujeme pani riaditeľke zo škôlky za otvorenie sezóny.Radi k nim po Veľkej noci prídu do škôlky naši deviataci. Majú sa na čo tešiť. 

            Mgr. A. Rybárová, RŠ

          • Literatúra inak s učiteľom a spisovateľom Dávidom Králikom

          • Inovatívne formy vyučovania literatúry spoznávali naši žiaci s nápaditým učiteĺom a spisovateľom, Mgr.Dávidom Králikom.Tešíme sa tejto vzácnej návšteve na našej škole. Predstavenie dobrodružnej literatúry, ktorú pre deti napísal, doplnil tvorivými aktivitami, pohybom, tamcom i nácvikom lietania v džungli a nácvikom dôvery.

            Milý pán učiteľ,Dávid, ďakujeme Ti za celý podnetný vzdelávací deň.Ukazuje sa, že deti majú naozaj obrovský zmysel pre objavovanie a dobrodružstvo. Ďakujeme Ti za tvorivý a priateľský deň, tiež zato, že si nám pripomenul, aby sme pri práci s deťmi i my nezabúdali byť trochu deťmi. Nácvik lietania, ale necháme radšej vždy na teba.

            Mgr.Anna Rybárová, riaditeľka školy

             

          • KONFERENCIA Global Money Week a náš deň D

          • KONFERENCIA Global Money Week a náš deň D

            AKO SA BRÁNIŤ PODVODOM NA INTERNETE - pripraviť svoju vlastnú stratégiu

            "Deň našej prezentácie a našich inovačných riešení zadaných úloh bol pre nás veľkým a napínavým zážitkom. Spoznali sme kamarátov z iných škôl a porovnali sme si svoje zručnosti a vedomosti." Reprezentovali nás : Boris Pačan, Jasmína Kubovčíková, Hugo Haľko a Jakub Varecha z 8.ročníka. Innovation Camp je dvojdňová celodenná súťaž, počas ktorej žiaci pracujú na reálnej výzve, ktorú vytvoril organizátor súťaže. Úlohou žiakov, rozdelených do zmiešaných tímov, je nájsť najlepšie riešenie zadanej výzvy na danú tému a prezentovať ho pred odbornou porotou. Najlepšie 3 tímy získajú hodnotné ceny, diplomy.

            Prvý deň absolvujú súťažiaci teambuildingové aktivity a prípravu na riešenie súťažnej výzvy. Druhý deň prebieha samotné riešenie súťažnej výzvy, prezentácia pred porotou a vyhodnotenie. Súťaž im priblíži aj fungovanie reálneho podnikateľského prostredia.Blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

            Pripravila,: Mgr A. Parimuchová v spolupráci s Mgr. L. Sabovou

          • Testovanie 9 prebiehalo štandardne

          • Testovanie 9 prebiehalo štandardne podľa pokynov Nivam za externého dozoru p. Ing.Mgr. Daniela Ondáša zo ZŠ,Sp.Vlachy.

            Zaželali sme našim deviatakom veľa odhodlania, správnych rozhodnutí a čo najviac správne vyriešených úloh.

            Pripravila: Mgr.Lucia Klapáčová, výchovná poradkyňa

          • Školské nahrávacie štúdio je už medzi nami.

          • Kritické myslenie, tvorba reportáží na spoločensky dôležité témy medzi mládežou, umelecké pásma, zaujímavé rozhovory a mnoho inej tvorivosti s hovoreným slovom - to všetko nám prináša tento super projekt MŠ SR z POO, vďaka ktorému sme si mohli zakúpiť potrebnú techniku a renovovať priestory.

            Pripravila: Mgr.Anna Rybárová,RŠ

          • Bolestivej Matke - hudobný pozdrav

          • V tejto pôstnej dobe prináša i náš školský spevokol svoj pozdrav bolestivej Matke i nám všetkým.Verím,že i Vám zohrejú srdce. Pieseň sme nahrali v Rímskokatolíckom kostole sv.Cyrila a Metóda v Slovinkách.

            Pripravila: Mgr. A. Bučková, Mgr. A. Rybárová,gitara p.J.Hvizdoš, flauta: žiačka 8. roč.- Laura Karašová, technika žiak : Boris Pačan. Ďakujeme aj p.A.Cicoňovej za spoluprácu.

            Ďakujeme i našim talentovaným dievčatám.

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje